Dit is een standaard pagina

Wij houden je WordPress website up-to-date en veilig. Altijd.

Dankzij de handige update service van Spynn webservices hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw WordPress website.
Onderhoud op het gebied van beveiliging, ontwikkeling en functionaliteiten. Met de update service van Spynn zorgen wij voor € 20,- per maand snel, kundig en tijdig voor de actualisatie.

Voor € 20,- per maand wordt uw WordPress website voorzien van de laatste updates. Ook handig voor webdesigners.

Wordpress Onderhoud

WordPress wordt, net als bijvoorbeeld Windows, continu voorzien van nieuwe updates op het gebied van veiligheid, ontwikkeling en design. Soms zijn dit kleine updates om de veiligheid optimaal te houden, soms zijn het grotere updates met nieuwe functionaliteiten om WordPress actueel te houden.

Ook de plugins (uitbreidingen) zijn met enige regelmaat aan vernieuwing toe.

Veiligheid is gegarandeerd

Een goede beveiliging is voor elke website essentieel. Omdat WordPress zo veel gebruikt wordt is het een interessant doel voor hackers. Met het hacken van een website proberen ze in te breken, malware te verspreiden of spamberichten te versturen. Gelukkig is WordPress superveilig. Daarvoor is het wel nodig om regelmatig een aantal aanpassingen door te voeren en de website gecontroleerd te updaten. Een up-to-date website van Spynn geeft u een gerust en goed gevoel van echte veiligheid.

Bespaar tijd

Het updaten van WordPress en plugins is niet altijd zonder risico. Soms zorgt een update voor een storing. Zeker wanneer er veel verschillende (onbetrouwbare) plugins worden gebruikt bestaat de kans dat uw WordPress website niet meer naar behoren werkt. Hierdoor wordt ‘even updaten’ een tijdrovende klus. Met de update service hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Spynn webservices zorgt voor het onderhoud van de website én de back-ups. Ontstaat er een storing, dan bent u weer snel online.