Workshop Big Green Egg

Stay for Dinner verzorgt onder andere workshops op de Big Green Egg. Dit kan op onze locatie maar natuurlijk ook bij u op locatie. In 4 uur leert u verschillende bereidingstechnieken op de BGE. Echt niet alleen dat grote stuk vlees maar een compleet 4-gangenmenu volledig op de Big Green Egg.

Deze workshop wordt geheel op maat aangeboden. Van degene die geïnteresseerd is in wat een BGE nu eigenlijk kan tot aan de zeer gevorderde Egg-er die eens wat anders wil kunnen maken.

Op de tweede vrijdag van elke maand geven wij op onze locatie een algemene workshop waar u bij aan kunt sluiten. Het maximum aantal personen dat deel kan nemen is 10. De workshop van 10 juli is al volgeboekt. De volgende workshop is op 14 augustus.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor aanmelden.

Kookworkshops

Wil jij beter leren koken? Sluit dan een keer aan bij een van onze kookworkshops. Dat kan al vanaf 1 persoon. Er worden meerdere verschillende workshops door ons aangeboden in onze kookstudio. Onder het genot van een wijntje of een biertje zul je onder begeleiding van een van onze koks diverse technieken leren.