Luxe hapjes

Stay for Dinner maakt voor u de meest luxe en lekkere (kleine) hapjes. Dit kunnen koude hapjes zijn die wij op en in porselein aanleveren of in combinatie met warme gerechtjes. Voorop staat dat u hapjes krijgt in de beste kwaliteit met de meest verse producten uit de regio. Alles wordt op niveau in onze keuken voorbereid en op uw locatie geleverd. Wij hebben geen algemene pakketten die voor iedereen geschikt zijn maar maken een maatwerk opzet die perfect aansluit bij uw evenement. Of het nu een jubilaris op uw bedrijf, een 25-jarig huwelijk bij u thuis of de verjaardag van oma in het verzorgingstehuis. Wij maken er een geweldig evenement van.

Luxe hapjes op uw locatie bereid

Stay for Dinner biedt ook de mogelijkheid om op uw locatie, privé of zakelijk, hapjes te bereiden. Dit kan uiteenlopen van koude hapjes tot een volledig op maat gemaakt walk-in-dinner. Wij hebben al de benodigde apparatuur om er een schitterend evenement van te maken. De gerechten worden altijd bereid door onze gerenommeerde chef-koks. Indien gewenst kunnen wij ook ons eigen personeel meenemen om de hapjes persoonlijk uit te serveren. Volledige ontzorging op top-niveau noemen we dat.

Volledige verzorging

Bij Stay for Dinner houdt het niet op het maken en uitserveren van hapjes, gerechten of diner. In overleg kunnen namelijk uw complete gelegenheid verzorgen een aankleden. Dit kan betekenen een biertap en drankkoelkast, tafels, stoelen, statafels en krukken tot het compleet overkappen van uw achtertuin met feestverlichting. Had u ook al aan de muziek gedacht? Dit kunnen wij voor u verzorgen. Een live-band op een podium in uw achtertuin terwijl het personeel en de chefs het drinken en diner uitserveren? Bij Stay for Dinner geen probleem. Wij gaan graag met u aan tafel om de legio mogelijkheden te bespreken.

Catering met Loro Blonyo

Stay for Dinner verzorgt in samenwerking met restaurant Loro Blonyo in Helmond catering op uw locatie. Loro Blonyo is een authentiek Indonesisch restaurant met Tri Susilah in de keuken. Haar passie is koken en dat proef je. Echte originele Indonesische gerechten die elke dag vers worden bereid in hun keuken. Vanaf 20 personen kunnen wij een heerlijk buffet verzorgen met de gerechten van Loro Blonyo. Alle buffetten worden op maat samengesteld naar uw wensen. Wenst u zo’n overheerlijk buffet op uw locatie kijk dan eens op de site van Loro Blonyo: https://www.loroblonyo.nl/catering/

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Stay for Dinner.